joehill.se
26 JUNI 2017
Årets sommarscen drar igång torsdag den 29e juni, och fortsätter varje torsdag fram till den 27e juli, med artister som Johan Johansson, Elin Callmer, Frida Scar. Entréavgift är frivilligt vid alla tillfällen och alla intäkter går till de artister som gästar oss. I kalendern till höger på hemsidan finns det mer information om varje enskilt framträdande.
06 MARS 2017
Vi försöker i möjligaste mån att hålla museet öppet varje lördag kl 12-16.
Eftersom museet drivs helt ideellt händer det dock ibland att detta inte går, på grund av sjukdom och liknande. Långväga gäster får väldigt gärna kontakta oss i förväg så att vi kan se till att det finns en backup och att vi verkligen har öppet när ni kommer!
Vi nås på info@joehill.se

Men som sagt, i vanliga fall har vi öppet lördagar kl 12-16 och hälsar alla välkomna in!

We try our best to keep the museum open every Saturday between 12-4 pm.
Because the museum is run all by volunteers it happens sometimes that this is not possible due to sickness or similar reasons. We are happy if visitors from far away can contact us in advance so we can make sure to have a backup and that we really are open when you come!
You reach us at info@joehill.se

But as said, normally we are open Saturdays between 12-4 pm and wish everyone welcome in!
06 MARS 2017
Vi på Joe Hillgården ber om ursäkt för att det på senaste tiden varit svårt att få tillgång till museet, vi vet att det är många som kollat öppettider på hemsidan och sen kommit förbi och det har varit stängt. Vi är få personer som driver museet ideellt och när folk är sjuka är det svårt att hålla öppet som det är tänkt.
Vi hoppas att fler ska vilja engagera sig på gården så att vi kan ha öppet mer! Vi inser vikten av att hålla gården levande och tillgänglig! Nu mer än någonsin.
Vi hoppas på förståelse och lite tålamod.
✊
We at the Joe Hill museum apologize that it has been difficult to get access to the museum! We are very few people who run the museum, and when people are sick it is difficult to keep the museum open as intended.
We realize the importance of keeping the Joe Hill garden alive and available! Now more than ever.
20 AUGUSTI 2014
Torsdagar och lördagar kl 12 - 16
Mejl: info@joehill.se
11 JUNI 2014
Joe Hillgårdens existens belystes positivt,
flera gånger 10 juni, vid Billy Braggs konsert.
Vi har öppet när vi kan å förmår.
05 DECEMBER 2013
Muséet är öppet på oregelbundna tider.
E-post: info(snabel-a)joehill.se

We are open on an irregular basis.
21 DECEMBER 2011
Inga fasta öppettider just nu. Kolla även FB.

Telefon: 026-652641
E-post: info@joehill.se

Välkommen att besöka oss!
Se även Facebook: Joe Hill Museum, Gävle
21 JANUARI 2011
Lördagar under hösten har gården öppet kl 12-16.
Open Saturdays 12 pm - 4 pm

Dagliga uppdateringar/updates on Facebook:
Joe Hill Museum, Gävle

Ofta spontanöppet under veckan, så om entréflaggorna utanför gården hänger uppe, välkommen in!
Eller kontakta oss, så kanske vi kan öppna för din skull!

Telefon: 026-652641
E-post: info@joehill.se

Välkommen att besöka oss!
18 NOVEMBER 2010
Vi önskar Er varmt välkomna till invigningen av Joe Hill-museets nya basutställning, nu på lördag den 20 november kl 14.00 (öppet hus till 16.00)

Program:

Christer Forsberg hälsar välkommen

Barbro Sollbe berättar om Gamla Gefle & familjen Hägglund

Musik av Joe Hill- med Teater Pegasus

Tal av Jennifer Shutzberg, ordf. Joe Hill-sällskapet

Invigningsanförande av Lars-Göran Ståhl (ordf. Kultur & Fritid).

Knappt fyrtio år efter att Joe Hill-museet slog upp portarna första gången, är det äntligen dags att inviga den nya basutställningen om Joe Hill.

Med den nya utställningen vill vi gå bakom myten och ikonen och låta besökaren ta del av Joes egna tankar och idéer, genom hans brev och sånger.
Med ett nytt interaktivt musikrum är det möjligt att ta del av den musikskatt han efterlämnade och som kom att bli startskottet för den moderna politiska sången.

Fredagen den 19 november är det 95-år sedan Joe Hill avrättades i Salt Lake City och i anslutning till minnesdagen vill vi passa på att officiellt öppna vår nya utställning om Joe Hill.

För den som är intresserad av arbetarhistoria, kulturhistoria och musik, hoppas vi att Joe Hill-museets nya utställning ska ha sin givna plats, också i framtiden.15 JUNI 2010
Program Rebel Voices 18 - 19 juni 2010
(ev. ändringar kan komma att ske)

fredag:

Cookies n Beans 21.00
Lucas Stark, med band, 20.00
Sanna Carlstedt, 19.15
Lise-Lotte Fluhr, 19.00
Perra Lindberg, 18.15

lördag:
Ugly Barrow, 21,40
Caj Karlsson, 20.40
Tzeitel, 20.00
Maud Lindström, 19.00
Jenny Wrangborg, 18.50
teater Sláva, 18.00
Bengt Söderhäll/Urban Forsgren, 17.10
christer f. 16.30
Jenny Wrangborg, 16.20
Sofe Olerud, 15.45
19 MAJ 2010
Nu är det klart att Cookies N Beans ansluter till vårt uppbåd av spännande artister till årets upplaga av Rebel Voices. Fredagen den 18 juni spelar dom.

Du kan redan nu boka biljetter till festivalen här genom ett mail till; info@joehill.se

Pris:
Bägge dagarna, 300:-
En dag, 200:-
26 APRIL 2010
Söndagens (25/4) föredrag av och med David Jonstad på Joe Hillgården, blev en riktigt lyckad och intressant kväll. Utifrån sin bok Vår beskärda del redogjorde Jonstad på ett klart och koncist vis för fördelarna med ett ransoneringssystem för våra koldioxidutsläpp. När alla är med och delar och har samma kvot skapas förutsättningar för en rättvis fördelning, vilket är nödvändigt för att skapa legitimitet åt en sådan klimatomläggning. En intressant och spännande idé som man hoppas kan komma att utvecklas.
spännande och intressant blev även den diskussion söm följde på föredraget. Extra kul var att så pass många besökare hade tagit sig tid att närvara. Men miljö- oj klimatfrågan är alltjämt levande och nödvändig, vilket intresset också visade på.
12 APRIL 2010
1-0 till GIF mot Aik och och en strålande aprilsöndag, bäddade för en intressant kväll på Joe Hillgården med poeten Johan Jönson. snart aktuell med nya boken Livdikt läste han ur den nya boken och det gav verkligen mersmak.
Befriande på nåt vis att lyssna till en författare vars erfarenheter sprungna ur arbetets villkor, känns levda och äkta.

I dagens Gefle Dagblad kan man läsa mer om Johan Jönsons besök; http://gd.se/kultur/1.1948634-den-nutida-arbetaren
foto: IA
20 JANUARI 2010
Så kom den till sist, den efterlängtade nyutgåvan av Ingvar söderströms bok om Joe Hill.

Joe Hill, hans öde och gärning är fortfarande relativt okänt för många. EN SÅNG KAN INTE ARKEBUSERAS försöker öka våra kunskaper om den amerikanska arbetarrörelsen och om en av dess stora gestalter och martyrer.
Han avrättades, arkebuserades anklagad för mord i Salt Lake City i november 1915. Att anklagelsen helt igenom var uppdiktad och falsk och indirekt riktad mot IWW försöker författaren klargöra i biografin över Joe Hill.

Då boken varit slutsåld sedan ett antal år och många efterfrågat den, är vi glada över att Ingvar Söderströms gett oss möjlighet att ge ut boken på nytt. I den nya specialutgåvan, berättar dessutom Rolf Hägglund (sonson till Joes äldsta bror Efraim) om vad som egentligen hände med brodern Paul som emigrerade till Amerika samtidigt som Joel. Under alla år har han varit lite av ett mysterium. Fram tills helt nyligen har hans historia varit helt okänd och full av frågetecken.
Dessutom medverkar Barbro Sollbe i boken med ett initierat porträtt av Gamla Gefle och några av människorna som lärde känna Joe Hill.

Beställ boken i vår butik för 130:- .
06 DECEMBER 2009
Det var som vanligt många Gävlebor som vandrade runt i gränderna på gamla söder denna gråmulna decembersöndag. Inne på Joe Hillmuseet var det full fart från att vi öppnade tills att det var dags att stänga för dagen. Uppskattningsvis hade då ett par hundra besökare varit in och sett våra utställningar. Under hösten och ett tag framåt visar vi bland annat ett urval av den konst som under årens lopp donerats till gården av lokala konstnärer.

Men framför allt var det det för många ett första möte med arbetarsångaren och fackföreningsmannen Joe Hill, som med sina sånger och kamp för rättvisa och solidaritet, för alltid kommer att vara en viktig del av vår gemensamma historia.
30 NOVEMBER 2009
När författaren Vibeke Olsson berättar om sin senaste bok Sågverksungen, som utspelar sig under Sundsvallstrejken 1879, är det ett historiskt avgörande skede hon beskriver.
Söndagskvällen på Joe Hillgården, denna första advent är högintressant, då Vibeke lyckats blottlägga en tidsepok och en skärningspunkt i historien på ett ytterst levande vis.
Även om strejken, den första stora organiserade aktionen i Sverige, slutade i nederlag, vann arbetarklassen något som man kanske inte kunde se då menade Vibeke. Genom sin förmåga att organisera strejken, så skulle verkligheten för alltid vara förändrad. I kölvattnet efter strejken kom arbetarna att tas på allvar, det sociala reportaget uppstod i dagspressen och inte minst skulle kommande konflikter komma att bli hårdare.
Bokens och kvällens kanske viktigaste budskap är nog ändå, att vi inte ska glömma historien. Vi kan inte låta oss glömma bort de uppoffringar och de strider den tidiga arbetarrörelsen utkämpande. Idag när nyliberalismen med dess försök att sopa undan våra rättigheter vinner ny mark, är det rätt att minnas., men framför allt att väcka kampen till liv igen.
17 NOVEMBER 2009
För andra året i rad arrangerade Joe Hill-sällskapet och INTAKTO en helg i Joe Hills tecken. Massor av musik, med band från hela Sverige på musikhuset.
På Joe Hillgården gjorde Volodja en bejublad spelning med sitt makalösa Vysotskij-program. Efter det var det dags för Pól Mac Adiam varavade ett gripande föredrag om Nordirland, IRA och de politiska fångarnas situation, med musik. Missa inte chansen att se och höra Pól om ni får möjlighet!
Eftersom det var en dag för Joe Hill så körde så klart Christer ett antal av Joels sånger innan dagen på Joe Hillgården avslutades.

Vi vill passa på att rikta ett varmt tack till alla som ställde upp för att göra den gågna helgen till en lyckad revolutionär fest; besökare, artister, INTAKTO i synnerhet.
15 NOVEMBER 2009
Onsdagen den 4 november gästade Teater Sláva, Joe Hill-sällskapet och Folkteatern i Gävle med föreställningen Sweet by and by.
Daniel Rudholm gestaltar i förställningen Joe Hill och sin egen farfarsfar som följde Joe Hill i spåren i drömmen om ett bättre liv därborta i Amerika. Bägge var de flitiga brevskrivare och detta utnyttjas i den enkla men effektiva scenografin med en vägg av brev i bakgrunden. Pjäsens intensitet och förmåga att levandegöra historien om arbetarikonen Joe Hill, genomförs skickligt genom parallelberättelsen om Georg Rudholm. Två män och två öden. så olika men ändå lika. En stark kväll på Folkteatern, som gav många starka och positiva reaktioner.
Så för Er som ännu inte sett pjäsen; Får ni möjlighet att se den, ta vara på den möjligheten i så fall.
07 OKTOBER 2009
För att uppmärksamma att det i oktober är 130-år sedan Joe Hill föddes i Gävle, presenterar Joe Hillsällskapet en nyutgåva av Ingvar Söderströms stora biografi över Gävlesonen Joe Hill!
Boken kommer att finnas att köpa inom kort. Men man kan redan nu beställa boken; info@joehill.se

Joe Hill, hans öde och gärning är fortfarande relativt okänt för många. EN SÅNG KAN INTE ARKEBUSERAS försöker öka våra kunskaper om den amerikanska arbetarrörelsen och om en av dess stora gestalter och martyrer.
Han avrättades, arkebuserades anklagad för mord i Salt Lake City i november 1915. Att anklagelsen helt igenom var uppdiktad och falsk och indirekt riktad mot IWW försöker författaren klargöra i biografin över Joe Hill.

Första upplagan kom ut 2002, till100-årsminnet av bröderna Hägglunds resa till USA.

Då boken varit slutsåld sedan ett antal år och många efterfrågat den, är vi glada över att Ingvar Söderströms gett oss möjlighet att ge ut boken på nytt. I den nya specialutgåvan, berättar dessutom Rolf Hägglund (sonson till Joes äldsta bror Efraim) om vad som egentligen hände med brodern Paul som emigrerade till Amerika samtidigt som Joel. Under alla år har han varit lite av ett mysterium. Fram tills helt nyligen har hans historia varit helt okänd och full av frågetecken.
Dessutom medverkar Barbro Sollbe i boken med ett initierat porträtt av Gamla Gefle och några av människorna som lärde känna Joe Hill.

Som grädde på moset kommer nyutgåvan att kompletteras med ett unikt bildmaterial.07 OKTOBER 2009
De två första helgerna i september var det dags för Å-draget i Gävle. Rätt schysst arrangemang med mängder av kulturarrangemang för alla smakriktningar, mycket folk i rörelse på stan och lyskväll längs Gavleån den första lördagskvällen. Svårt att inte gilla detta på många sätt rika men ändå anspråkslösa arrangemang.

Joe Hillgården bjöd på musik av bland annat Illuminada Brigada (5/9) och den och de övriga dagarna bjöd christer f. på Joe Hill-tolkningar.
Men det blev två sköna helger med skönt väder och uppemot 300 besökare på Joe Hillgården, vilket var riktigt trevligt.
07 OKTOBER 2009
REBEL VOICES festivalen hade premiär lördagen den 8 augusti. En av de varmaste dagarna i augusti (ja, ibland kan man till och med ha för vackert väder…)
Men festivalpremiär blev det i alla fall. Närmare 10 timmar med fantastisk musik och poesi!
Under dagen läste poeterna Johan Jönson och Helene Rådberg ur sina hyllade diktsamlingar. Anna Jörgensdotter lät oss följa med in i den värld hennes nyutkomna roman ”Bergets döttrar” kretsar kring.

Men en festival i Joe Hills anda ska såklart bjuda på såväl ord och musik i hans efterföljd. Ett tänjbart begrepp såklart, och nog ska man vara generös där.

Först upp på scenen var Katuysha som gjorde sin första spelning på 4 år! Äntligen på svenska. Vi vill höra mer av dom framöver. Johan Johansson gjorde en kanonspelning som var både underhållande och tänkvärd. Christer Forsberg gjorde ett set med en hel del Joe Hilltolkningar och lite eget material.
Släktskap till Joe Hill har überbegåvade Lovisa Samuelsson som med sin coola musik gav den heta dagen ett litet välbehövligt andrum.
Och om Lovisa är cool så är Anne Feeney från USA, het och engagerad protestsångerska med kraftfulla humoristiska sånger om människor i nöd, och facklig kamp. Joe Hills ande svävar definitivt över Annes musik.

Sist ut denna sköna och innehållsrika dag var Emil Jensen som bjöd på en riktigt imponerande föreställning med poesi och musik. Skratt och allvar i en sällsamt lysande blandning.

Vi ses igen nästa sommar på den andra upplagan av Rebel Voices!
21 JULI 2009
...med sin själfulla musik. Med sig hade hon den lysande gitaristerna Karin Renberg och Basse Aronsson som gav hennes musik en perfekt inramning av glöd och lyster.
Tyvärr regande vår idé om sommarscenen bort den gångna helgen och den förväntade utomhusspelningen fick genomföras i ett trångt och fullsatt "annex" på Joe Hillgården. Gott så!
För alla som missade Stina Berge/kärleken trio, kan vi bara tipsa om att hålla utkik efter nästa spelning.
Det finns alldeles för få artister idag som kan förmedla samma allvar och tyngd i texterna som Stina Berge. Att musiken och inte minst mellansnacken är strålande gör ju inte saken värre! Eller hur?
13 JULI 2009
...som gjorde söndagskvällen till en riktig höjdare!
Egentligen ska man väl inte behöva oroa sig för vädret, inför sommarscenens konserter. Men igår (12/7) kändes det lite darrigt, med allt regnande som kommit och gått. Men lagom till det började dra ihop sig för Staffans konsert hos oss på Joe Hillgården, kom sommaren tillbaka med full kraft. Samma kraft gav också Hellstrand prov på i en riktigt rysarspelning.
Med en fullsatt gård, kalasväder och en taggad Hellstrand blev det en kväll att leva länge på!
Läs mer: Arbetarbladet, GD

25 JUNI 2009
...blev det när Ulf Stureson premiärspelade igår (onsdag 24/6). En perfekt sommarkväll, bra publik och ett lysande gig av Stureson fullbordade premiären.

Gefle Dagblads recencent skriver idag; "Mörka, lysande visor från livets baksida. När han som andra låt gör Sommarbarn reser sig håret på mina armar och jag vet att musiken han framför har fungerat som terapi.

Det är inga konstigheter, inga poser eller fräsiga tomma ord utan allt som de första 40 minuterna innehåller är ångest, desperation och saknad och allt är så gott som lysande." Läs mer

Arbetarbladet skriver; "Det kan nämligen inte sägas nog med gånger hur härligt det är att vara på Joe Hill-gården i kväll. Arrangörerna borde kunna se framemot fler lyckade kvällar denna sommar. Scenen är så vacker att det inte kan misslyckas." Läs mer

Den 12 juli är det dags för Staffan Hellstrand att gästa trädgårdsscenen. Missa inte!

31 MAJ 2009
Joe Hill-sällskapet vill rikta ett stort tack till Elisabeth Ohlson Wallin, som gett oss möjligheten att visa hennes utställning "Tio små kampbilder" under våren -09.
Det har varit många besökare till utställningen och många positiva tillrop och utropstecken! Elisabeths bilder väcker starka känslor, precis som bra konst skall göra.

Men Elisabeth kommer även i fortsättningen att vara representerad här, genom den bild -hon till vår stora glädje- donerat till Joe Hill-gården "Ådalen 75-år efteråt".

Nu avslutar vi idag utställningen och tackar Elisabeth och alla som besökt oss under våren.

20 MAJ 2009
Den Kanadensiske IWW-aktivisten och sångaren George Hewison besökte museet på tisdagseftermiddagen. Timo här på Joe Hill-gården bjöd påpassligt in George för en liten snabbt arrangerad spelning på kvällen.
En riktigt höjdare! Vi hoppas få fler tillfällen att höra George Hewison här i Gävle längre fram.

19 MAJ 2009
I helgen som gick (den 17 maj) under årets Södersöndag fick Joe Hill-gården besök av konstnären Tomas Holst från Dala Järna, som målat två tavlor med Joe Hill motiv.

En välkommen gåva till museet, som Joe Hill-sällskapet tog emot med stor glädje.

Vill du se Tomas målningar och resten av utställningen är du varmt välkommen att besöka oss.

29 DECEMBER 2008
...var de centrala teman som poeten Helene Rådberg och samhällsdebattören Lars Ekstrand, diskuterade, med Jenny Wennberg (ledarsribent på Arbetarbladet)på Joe Hill-gården den 17 december.
Sista veckan med julen för dörren, behövdes ett samtal om de avgörande frågorna.
Ett upplivande samtal som en av de drygt trettio åhörarna uttryckte det.
Utifrån varsin aktuell bok och med rötterna i Sandviken och dess bruksmentalitet, kom samtalet att pendla mellan motstånd och gränsöverskridande.
En brännande fråga som ställdes var; varför motståndet ställs in? Är det bekvämlighet som en följd av rädsla och vanmakt?
Helene Rådbergs diktning handlar mycket om den kvinnliga erfrenheten och den nya proletariseringen (inom vård och omsorg) som en kvinnofälla, där förtrycket konsolidariseras.
Ekstrand påminde om Fridell och varnade för att romantisera kollektivet.
Och kanske kan man summera den inspirerande kvällen med; att det handlar om tänkandet.

07 DECEMBER 2008
...är en ganska långlivad tradition i Gamla Gefle vid det här laget. Den första söndagen i december, trängs Gävleborna i gränderna och i kvarteren runt Joe Hill-gården.
Det är på Södersöndagarna (en går av stapeln i maj, som stadsdelens ateljéer, utställare, kafér, butiker och andra verkligen öppnar upp sig för allmänheten.
Trevligt och uppskattat!

Joe Hill-gården var mer välbesökt än på länge. Uppemot 200 personer (kanske) fler, var det som tittade in på museet och hos slöjdarna från Västerbergs Folkhögskola som fått låna annexet.
29 NOVEMBER 2008
...finns det en hel att ta del av.
Den kanske trevligaste sidan är swedishjoehill, gjord av en syndikalist i Stockholm.
Har ni missat den i vår länksamling, så ta och besök den nu!
Fler länkar kommer att läggas upp framöver.
/c
27 NOVEMBER 2008
...kom Rikard Warlenius (chefredaktör på Arbetaren) och pratade kring förra torsdagen(den 20 nov).
Även om det inte var den mest talrika publiken som samlats på Joe Hill-gården( 12 peroner), så var det en desto mer engagerad och intresserad skara som kommit, för att lyssna på Rikards inspirerande föredrag om klimatet och rättviseaspekten. Utifrån den rapportbok Rikard Warlenius gav i sommras ut Utsläpp och rättvisa, så kom mycket av tyngden i föredraget att ligga på just utsläppen av koldioxid och utsläppsrätter utifrån ett rättviseperspektiv.

27 NOVEMBER 2008
...var det 93 år sedan Joe Hill arkebuserades i statsfängelset i Salt Lake City, Utah. Anklagad och dömd för ett mord han inte begått.

I år fick Joe Hill-gården lite extra uppmärksamhet kring denna historiska händelse, som än idag engagerar människor världen över.

Till Radio Gävleborg blev undertecknad inbjuden till ett trettio minuter långt samtal om Joe Hill och hans betydelse i programet Nyfiken på...
Även SVT GävleDala och kulturnyheterna uppmärksammade årsdagen av Joe Hills avrättning.

För Joe Hill-sällskapets del hamnade fokus denna kväll på Mattias Gardells föreläsning, som var den andra föreläsningen i en planerad serie av återkommande seminarier och föreläsningar på Joe Hill-gården. Den första föreläsningen var Ingvar Söderströms insiktsfulla föreläsning om Joe Hill utifrån boken "En sång kan inte arkebuseras", på Joe Hill-dagen den 15/11.
27 NOVEMBER 2008
På årsdagen Joe Hills avrättning, den 19 november, arrangerade i år Joe Hillsällskapet tillsammans med Sveriges Fängelsemuseeum, ett mycket uppskattat föredrag om Tortyrens återkomst med Mattias Gardell.
Föredraget som hölls i Fängelsemuseets lokaler i gamla Gävleanstalten, utgick fråm Gardells nyutkomna bok, där han visar på en ideologi som legitimerar tortyren och hur USA:s regering medvetet och systematiskt sanktionerat användningen av tortyr mot verkliga eller inbillade fiender.
Vi det dryga trettiotal personer som kommit för att lyssna till Gardells lyasnde och angelägna föreläsning om tortyrens spridning över världen, fick en hel del att fundera över denna kväll.
Läs mer om boken Tortyrens återkomst

27 NOVEMBER 2008
Vilken dag den blev till sist! EN DAG FÖR JOE HILL, som gick av stapeln den 15 nov och som Joe Hill-sällskapet arrangerade tillsammans med Intakto på Musikhuset i Gävle.

Direkt när portarna till Joe Hill-gården slogs upp, kom fler besökare än vi vågat hoppats på. Och under eftermiddagens musikframträdanden av Rolf Hägglund, Lovisa Samuelsson, Jan Hammarlund och Stina Kunstliger och inte minst under Ingvar Söderströms föredrag om Joe Hill, var det fullknökat med besökare.
Förutom musik och föredrag var det även öppet hus på museet, vilket lockade många Gävlebor.
Den goda uppslutningen och stämningen fortsatte senare under kvällen när Musikhuset och Intakto stod som värd för avslutningen av Joe Hill-dagen.
Bokbord och servering om massor av musik.
Speciellt roligt och hedrande var Rolf Hägglunds och Lovisa Samuelssons närvaro, då deras släktskap till Joe Hill gav oss en direkt koppling till dagens huvudattraktion.
Under kvällen på Musikhuset spelade följande akter:
Bandavdelningen, Christer Forsberg, Beardfish,Lovisa Samuelsson,Jan Hammarlund, Aktieklubben,Numb + Hårda tider samt David Sandström Overdrive som framåt midnatt avslutade den tolv timmar långa Joe Hill-festen.

Joe Hill-gården - Nedre Bergsgatan 28, 802 51 Gävle - 026-652641 - info@joehill.se